Mors Favoritter: Anderledes Alternativ Pusletaske fra Molo

Jeg er ikke sådan en der hænger mig i, om der står “pige” eller “dreng” i varebeskrivelsen …. eller om der står et andet formål end det jeg påtænker at bruge en ting til, så derfor hænger der et styk “gymnastiktaske” til “piger” på styret af min Bugaboo eller også ligger den i kurven under. Det er nemlig min pusletaske fra Molo med de skønneste balloner og neon detaljer på. Elsker den og bliver så glad af at se på den!
(Og nej, den har ikke 400 praktiske lommer indeni eller alle mulige pusleanordninger, men jeg vil også hellere have små toiletpunge og zip-poser med i tasken med de forskellige nødvendigheder, for så ved jeg hvor alle ting er). Så for mig fungerer den 100% og er et af de bedste køb til Cookie 🙂 Han er givetvis ikke enig, når han bliver større….farmand synes i hvert fald den er lige på grænsen haha 🙂


Favoritten fås i øvrigt nedsat her, hvis den frister

(Uglerne kan fås HER. )

Der benyttes affiliatelinks i teksten

Dette indlæg blev udgivet i Indkøb, Mors favoritter, Udstyr & tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

9 svar til Mors Favoritter: Anderledes Alternativ Pusletaske fra Molo

 1. Louise skriver:

  Jeg elsker den!

  Og hey, vores pusletaske med Kuromi (Ven til hello kitty) og lyserøde detaljer, jeg tænker at min dreng er jævnt ligeglad…

 2. Annette skriver:

  Den er da fantastisk! Jeg bruger bare en af mine egne tasker, som kun har et stort rum. Er ikke så meget til alle mulige lommer, men har alt pusletilbehør (bleer, engangsunderlag, skraldeposer, vådservietter og div. creme) i en toilettaske, som man let kan tage op og hente til puslepladsen, uden at skulle stå og rode med hele tasken.

 3. Guapizimo skriver:

  Hvor er den skøn, jeg kigger vist alt for lidt på Molo sager, for den gad jeg da godt at have til datteren, jeg ved så bare ikke om min begejstring for tasken er større end hendes vil være 😀

 4. Trins skriver:

  Hvad gør du når det regner? Så regner det da lige ned i den…..
  Eller du går måske ikke ud når det regner og sner? ;-D

  Jeg købte mig en alm stor Alexa-agtig oversize taske i PU på et Mimic lagersalg (Mimic er Sofie Schnoors mærke). Den fungerede så godt og for mig var det vigtigt at den passede både til mig og min mand. Babyen er lidt ligegyldig i valg af pusletaske (og ammepude, som skal passe til stuen, hvis det er der man ammer mest).

  Men den er da rigtig sød den der Molo taske. Min 8-årige pige render rundt i den matchende bikini for tiden (ikke i regnvåde DK)

  • MiniMalsen skriver:

   Selvfølgelig går jeg da ud når det regner og sner – så ligger den jo bare i handlekurven under vognen. Og i øvrigt kan den snøres helt ind så det skal dælme regne kraftigt før noget bliver vådt. Selve tasken er vandafvisende.

   Kender godt mimic – fedt at i fandt en der kunne bruges der. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *