Mors Favoritter! Multi-dimsen jeg ikke kan undvære….. seng-i-seng

En af kategorierne her på bloggen er “Mors Favoritter” og her vil der lægge indlæg med sager, som jeg har opdaget letter dagen som mor. Praktisk, helsemæssigt eller andet….

Jeg spottede at denne min yndling er sat ned fra i dag og derfor vil jeg skynde mig at tipse om den. Det er en seng-i-seng fra My Baby som vist er Babysams mærke, MEN den er virkelig mere end bare det. Jeg bruger den som rejse-pusleplads, kravle/lægge på maven pude (den er nemlig ikke ret tyk, men har et ombuk man kan lave til babys hovede), seng-i-seng både til liften, i sofaen og i vores seng (det er trygt og godt, men også stadig hans egen plads), rejseseng og alt det til bare 100 kr. (nedsat).
En fingerfærdig person kan sikkert kreere vidunderet selv, men jeg er typen der gerne betaler mig fra det….det og så det faktum, at jeg ikke aner, hvor jeg skulle finde tiden til også at sidde at sy 😀
Anyway, så er tippet her givet videre. Den fås her i tre farver: sand, blå og lyserød.

Dette indlæg blev udgivet i Mors favoritter, Tips og Tricks, Udstyr & tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Mors Favoritter! Multi-dimsen jeg ikke kan undvære….. seng-i-seng

 1. Bolize skriver:

  Den er smart! Lidt ligesom brødbakke-systemet i stof … klap sammen – klap ud og vupti 😀

 2. Heidi skriver:

  Den er super smart, så vidt jeg husker kom den på markedet efter min yngste var for stor til sådan en. Men gid den fandtes da mine var små bebser. :O)

 3. Camilla skriver:

  Nøj den er smart!! Den kunne jeg godt have brugt for 10 måneder siden, det må blive til nr. 2! Jeg nåede heller ingenting i starten, så et syprojekt som det der ville jeg fraråde, hvis Cookie er lige så meget vågen som guldklumpen var det. Jeg husker ihvertfald de første måneder som hårde pga en konstant vågen baby, han sov og sover dog om natten 🙂

  En af vores helt store farvoritter i starten, var bodyer der ikke skulle over hovedet, det gjorde det så meget letter at give tøj på 🙂
  /Camilla

  • MiniMalsen skriver:

   Ja den er drøn smart!! 🙂

   Heldigvis er cookie ret nem at give tøj på – han kan godt lide det så ind til videre har der ikke været kampe med ting der skal over hovedet 🙂

 4. Mette skriver:

  Og der er nu en på vej hjem til mig, ser det som en god ting at have med, hvis man fx. skal i sommerhus eller andre ture.

  Tak for tippet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *