Cookie’s Outfit 22.06.12: Hurraaaa og bløde gevandter

I dag er Cookie 1 måned! 🙂 Det er vildt at tiden er gået så stærkt, så jeg frygter altså, hvor hurtigt de næste 18 år vil gå. Det lyder helt og aldeles alderdomsagtigt, men tror godt, at I ved, hvad jeg mener.
Hvis man skal tro på vejret og det der med fødselsdage, så er det heldigvis ikke årsdags-fødselsdag, så Cookie er ikke at stille til ansvar for regnen! 😀 Han har været ganske sød, omend han var temmelig billigt til salg i nat, da han igen-igen ikke ville sove og begge hans forældre kørte på kaffe nr. 3022 (sådan føltes det i hvert fald) for at holde hovedet og humøret højt. Haha 🙂
Nå! Men i dag har “vi” så dette på….igen, blødt og comfy – velour og bomuld. OG seje hjemmehæklede sko. Jeg er vild med at kombinere dyrt, billigt, DIY; herhjemme kan vi både gå i forfærdeligt dyrt mærketøj, men lige så gerne hæklede sko, som en sød sjæl har lavet alt imens hun har tænkt på lille Cookie. Skønt 🙂

Links: Bluse/ Mini A Ture, bukser/ Imps&elfs, sko/DIY

 

(der er brugt affiliatelinks i indlægget)

Dette indlæg blev udgivet i DIY // Gør-det-selv, Looks og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

10 svar til Cookie’s Outfit 22.06.12: Hurraaaa og bløde gevandter

 1. Mette skriver:

  Cute – er ordet herfra 🙂

  Hvad størrelse har du købt tøj i, her til den første mdr. ???

  • MiniMalsen skriver:

   Årh tak 🙂
   Jeg holdt øje med hvor lang jordemoder mente han ville være når han kom ud og så fødte jeg jo et par uger før tid. Men købte en mængde i 56 – det er det han bruger nu. Derudover så har jeg lavet den fejl at købe ting med fødder i. Dem vil han jo hurtigere vokse fra. 🙂
   Så har jeg en del i 62 men det er oftest den str. Folk køber i barselsgave så lod være med at købe så meget på forhånd.

   I øvrigt kommer jeg til at sætte. En del af mit til salg som cookie vokser fra så der kan du evt. også holde øje hvis der er noget du kan lide. Tingene bliver jo ikke særlig slidt når de er babyer og noget når jeg slet ikke at bruge. Skal nok give et shout out 🙂

   Og listen med basics er på vej. Arbejder på den 🙂

   • Mette skriver:

    Okay så er jeg ikke helt på afveje 🙂

    Perfekt – jeg vil helt klart holde øje, og tak for at du giver lyd når du sætter til salg. For har indset at det nok godt kan betale sig at købe brugt tøj i starten, for som du siger, så bliver det jo ikke særlig slidt.

    Ikke stresse over listen, jeg har lige et par mdr. endnu 🙂 🙂 men herligt at du gider lave en oversigt.

    • MiniMalsen skriver:

     Jamen, det er da så lidt 🙂 Jeg har jo lavet en fane her på bloggen, hvor jeg kan lægge de ting op, som er til salg og måske kommer noget på Trendsales også.
     Okay..jeg regner med at dele listen op i tre: udstyr, tøj, diverse 🙂

 2. Guapizimo skriver:

  Babysko er bare noget af det sødeste! Og hvor er de fine i den hjemmehæklede udgave! 🙂

 3. Bolize skriver:

  Nuhrrrr ♥ Og de søde DIY Converse :-))

 4. Guld.log skriver:

  De er godt nok nuser de der strikkede Converse!! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *