Holly’s til alle aldre på SALE…

Jeg er rigtig glad for Holly’s fordi kvaliteten er rigtig god, stoffet er dejligt blødt og de holder super godt i vask. Herhjemme er især natdragterne et hit, fordi de er så åndbare uden at Cookie-bassen fryser. Kan næsten ikke holde mig i skindet, når jeg ser noget Holly’s der er sat lidt ned og selv om jeg virkelig burde holde mig i skindet for nu, ja, så røg der altså lige et par sager i kurven nu hvor Smartkids har udsalg. Se alt deres Holly’s HER. Der er til alle aldre – selv os kvinder! T-shirts til en flad 50’er. Haps 🙂 Gad også godt deres sengetøj, men nu tror jeg lige vi tager en slapper. De fine sæt til baby er da geniale som gave og ville ønske jeg også havde en pige, som kunne få den fine kjole eller natkjole 😀
Jeg nappede to body’er med metallickløvere på….så fine da!

(Der er gjort brug af affiliatelink i teksten)

Dette indlæg blev udgivet i Indkøb, Ønskelisten og tagget , , . Bogmærk permalinket.

9 svar til Holly’s til alle aldre på SALE…

 1. Helle skriver:

  Ih jeg synes du lokker lidt? Ha ha nej, spøg til side 🙂
  Men rigtigt lækkert ser det ud og jeg føler mig fristet til at investere i en kjole til trunten 🙂 🙂

 2. Camilla skriver:

  Holly’s er bare så lækkert!! Desværre syntes min mand at det er for tøset 🙁 Men guldklumpen har den fineste Holly’s bluse, den er blevet brugt rigtig rigtig meget, kvaliteten er super lækker og farven holder selv efter 25 vaske – hvis det kan gøre det.
  Jeg kunne sagtens selv finde på at have en Holly’s bluse, elsker de kløvere 🙂
  /Camilla

 3. Heidi skriver:

  Holly´s havde jeg en del dragter af til drengene da de var små, så fint og lækker kvalitet. Havde helt glemt mærket blandt alle de andre. Tror faktisk den lille har en enkelt bluse derfra. Skal lige lure, har en veninde som har en lille prinsesse. Måske hun skal forkæles lidt. :O)

 4. Bolize skriver:

  Jeg tror søreme ikke det varer længe før lille Cookie skal have walk-in-closet ! ♥♥
  Men giver dig ret, det er umuligt at lade være med at købe noget af alt det skønne udstyr … og Holly’s er både enkelt, lækkert og en fryd for øjet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *