Mom2Mom åbner dansk webshop


(billede fra den svenske side)

Synes lige jeg tippe om, at svenske Mom2Mom i dag åbner en dansk side, hvor der kan shoppes rigtig fine ventetøjskollektioner, lidt personlige smykker, samt enkelte babytøjsdele. Det punkt hvorpå shoppens tøj adskiller sig er, at rigtig mange styles kan bruges efter graviditeten også, så man ikke føler man har smidt en masse penge efter tøj, som kun har så kort en brugstid. Super smart, synes jeg, for omvendt betyder det jo også, at man faktisk ikke behøver at være gravid for at shoppe derinde … jeg har da set en del styles, som jeg synes er cool og måske skulle man prøve konceptet af. mærket var faktisk med på New Yorks fashionweek i 2011, som første ventetøjsmærke nogensinde. Cool, da 🙂
I dag er der fx en rabat på 15% i anledning af åbningen …. koden er LANCERING14, hvis nogen af jeg er interesserede. Find shoppen her.

Dette indlæg blev udgivet i Mors favoritter, Tips og Tricks og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Mom2Mom åbner dansk webshop

  1. Cfashion skriver:

    Der skal jeg shoppe når vi skal have nr. 2, hvilket forhåbentligt er snart 😉 jeg gik kun i alm. Tøj med Guldklumpen, for jeg kunne ikke finde nogle bukser der passede 🙁 jeg gik bare i nederdeler og t-shirts – det var jo sommer 😉 tak for tippet Malsen!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *