Zebrasæt fra H&M


Vil bare lige tippe om det her skønne zebrasæt, som jeg faldt over hos H&M i går aftes. Det er SÅ skønt, synes jeg og med en samlet pris på 160 kr. kan alle vist være med. Jeg skyndte mig at stoppe et sæt i kurven sammen med lidt udsalgsvarer til Cookie (kedelige bukser, som kan smadres i dagplejen med god samvittighed) og noget sportstøj til mig.
Der er flere zebrasager derinde … drikkedunk, sko osv. men sætter her dækker vores zebrabehov meget godt for nu, tror jeg 🙂

Overdel her og underdel her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Tips og Tricks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Zebrasæt fra H&M

  1. Camilla skriver:

    Hvor er det bare nuttet! 🙂

  2. Louise skriver:

    Jeg har kigget på det der sæt flere gange sammen med et par fine sweatpants med på zebraer på. Desværre er min datter vokset helt vildt og er efterhånden langt over str. 92 i H&M. For det er altså mægtig fint 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *