Telt * Hule * Tipi

35736573

I husker måske nok kolossen, som tidligere okkuperede vores stuegulv? Jamen, altså den er så flyttet … ind i Cookie’s værelse, hvor den mere eller mindre fylder halvdelen af rummet. Måske overflødigt at nævne, at vi venter på bedre vejr, så monstrummet kan flytte udendørs?
Ikke desto mindre, så er huler jo hyggelige og jeg vil da gerne imødekomme huleri i stuen, hvis anordningen er af en rimelig størrelse og har bare lidt mere æstetik end farveladehuset. Vi er fan af bObles … no doubt … men vil vi også være fan af hulen fra bObles, mon? Umiddelbart er tipier for skrøbelige til vandaliserende drengebørn (siger jeg uden overhovedet at vide, hvor stabile sådan nogle er), men tænker at I måske har en bank af viden omkring, hvad der fungerer i praksis? Er hulen fra bObles god? Er der andre ting/ mærker/ modeller jeg bør kigge på? Og nej … jeg skal ikke ud i at kreere noget selv. Tiden kalder for fuldformstøbte løsninger, hvor der højst skal bruges lidt tid på at samle 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Legetøj og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Telt * Hule * Tipi

  1. Louise skriver:

    Jeg har selv kigget på den flere gange og synes den er rigtig fin. Jeg synes bare at den er temmelig lille inde i hulen – især i forhold til hvor stor den endelig ser ud udefra. Det er måske bare mig, men jeg fravalgte den pga. det. Har ikke lige fundet et alternativ, men har kigget lidt på teltet fra Ferm Living. Det kan klappes sammen, hvilket er et STORT plus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *