MOLO stjernesengetøj til baby og voksen

molo stjernesengetøj

Jeg vil lige tippe om, at House of Kids har meget nedsat sengetøj med stjerner fra MOLO. Der er både blåt (her) og pink (her) i både baby og voksenstørrelse tilbage. Selv har jeg holdt mig i skindet, men det gør sig så tilgengæld ikke rigtig gældende, hvad angår andre ting. Av. Men mini rodini leopard skjorte, heldragt, sandaler mm. løber jo lidt op 🙂 Kan så også næsten smide min udsalgsindkøbsliste ud, for mangler kun ganske få ting.

Sengetøjet her er også en fin barselsgave, synes jeg. Jeg ville i hvert fald have været blevet glad, hvis jeg havde modtaget det dengang 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til MOLO stjernesengetøj til baby og voksen

  1. 4 Mini Mes skriver:

    Det er så fint sengetøj, vi har regnbueudgaven og farverne holder fint i vask 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *