Dus med pudedyrene


Herhjemme er vi noget så begejstrede for by nords fine tekstiler, men er også lidt tilbageholdne ift at smide mange hundrede kroner efter dem. Nu spottede jeg så lige denne Downtown plus deal med puder som minder om og overvejer, om ikke jeg skulle nappe sådan et par stykker i stedet? Ville have dem i stuen, som en modvægt til det meget stringente, som jeg forestiller mig, at de nye møbler, som jeg håber vi får inden for de næste måneder, gerne skulle dominere. Og samtidig ville de signalere at der er små børn i huset – Cookie skal jo også synes puderne er hyggelige 🙂

Find dealen her.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, Indkøb, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Dus med pudedyrene

  1. Heidi skriver:

    By Nord er fantastisk, men alt for dyrt i forhold til hvad man få syntes jeg. Disse er rigtig fine, elsker pindsvin og egern, men allermest ugler. :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *