Micra Attitude – vind præmier

Jeg kører i en Nissan Micra og faktisk altid har gjort det. Også før vi fik Cookie. Den er miljøvenlig, nøgleløs, kan være allevegne, er chic og enormt rummelig og passer rigtig fint til vores lille families behov. Da jeg købte Cookies sandkasse, blev den transporteret hjem i den, vores barnevogn kan snildt være i bagagerummet og I mine øjne er den faktisk rigtig pæn 🙂

Nissan Micra lancerer i starten af September en ny version af bilen, som er endnu mere cool og i den forbindelse kører de en kampagne, som har fået navnet “Micra Attitude” og den er ret modetwisted. En del af kampagnen er en konkurrence, som foregår på Pinterest og hvor jeg er en del af dommerpanelet 😉 Man kan vinde seje gaver og får mulighed for at være kreativ samtidig.

Start med at følge Nissan her. Derefter laver man et board på Pinterest, som man døber Micra Attitude og så følger man ellers bare punkterne på dette billede herunder. Man kan se mit Micra Attitude board som inspiration lige her. Spørg endelig hvis der er noget 🙂
Følg også gerne mig på Pinterest – jeg følger selvfølgelig tilbage. På den måde ved jeg, hvem af deltagerne der er mine læsere, så jeg kan kæmpe for, at det er jer der løber med præmierne 😉

Ang. punkt 6, så er det under Nissans konkurrenceopslag for Danmark på Pinterest der menes – det finder du her.

20130615-102417.jpg

Ville være så herligt med nogle af jeres bud på Pinterest. Konkurrencen løber til 22. juli :0)

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *