Mini Rodini Sale SS13

mini rodini
Yndlings-mini rodini starter sale i dag på deres egen webshop og lægger ud med 30%. Jeg mener, at de plejer at give priserne endnu et hak nedad lidt senere, men ofte er det meste udsolgt. Lige nu har jeg dog de ting fra SS13 kollektionerne (minus én t-shirt, som jeg ikke kan finde i Cookies størrelse), som jeg gerne vil have og efter at have set sneakpeek af AW13, så venter jeg, for uha uha uha…… Det bliver farligt 🙂 Igen 🙂

Find udsalget her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Indkøb, Ønskelisten og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Mini Rodini Sale SS13

  1. Heidi skriver:

    Uiii alle de udsalg, midt i man skal holde lidt på pengene, så der er råd til at skeje ud når man skal rejse. Åhh det er hårdt.. Jeg vil slet ikke gå ind og lure.. For så køber jeg bare.. Nej 12 par strømper fra BocaJeans til 14 kr for 3 par, det må være fint :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *