Udsalgsshopping til Cookie // Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Burberry Kids

Burberry kids Stella Mccartney Tommy Hilfiger kids
Vi har en børnetøjsbutik i mit hood, som har det lækreste kræs – eller i hvert fald rigtig mange af de mærker, som jeg synes godt om til Cookie. Udsalget er lige startet og jeg havde ikke nok is i maven til at vente på yderligere nedsættelser, så jeg jeg slog til på nogle af de ting, som jeg har haft et godt øje til. Måske tager jeg derind igen, når der kommer lidt flere procenter og provianterer yderligere … who knows 😉
Ind til videre blev det til Burberry tee + shorts, Stella tee + langærmet og hilfiger jeans. Sidstnævnte kan i den grad anbefales – simpelthen så lækker kvalitet, koster ikke en bondegård og har dejlig stretch i for det meste, så de er bløde og behagelige. Et must, når man er tumler. Har I været i gang med udsalget?

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Indkøb og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *