Little Creatures – Emu Australia


Godt håndværk og lækre ordentlige materialer …. og tilføj så lidt humor, så har man EMU’s Little Creature støvler. Synes de er fantastiske! 🙂
Cookie er endnu ikke så stor at han kan passe de her, som er i alm. børnestørrelser, men han har faktisk allerede et par EMU baby futter, som jeg glæder mig helt vildt til at han kan bruge til vinter…og den er her jo førend vi aner det, så bliver nødt til at sætte lidt fokus på de varmere sager jo!
Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal mene om “bamsestøvler” til voksne, men til børn synes jeg det kan være rigtig fint og frem for alt varmt. Når det så er sagt, så har jeg selv et enkelt par UGGs, som jeg knuselsker, fordi de er fantastiske at have på. Håber dog at der stadig er noget tid til de skal i brug.

Hvad siger I? Bamsestøvler….yay or nay?

Little Creatures fås bl.a. her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Little Creatures – Emu Australia

  1. Heidi skriver:

    Jeg syntes disse er sjove, men er ellers ikke til bamse støvler, de fremkalder altså intet feminint ved ens påklædning..:O/ Men til små børn, kan det sagtens se fint ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *