General Cookie?! Stella McCartney AW12

Jeg har altså denne her på min ønskeliste! Den er sej, sjov, lækker og …..Stella McCartney. General Cookie ville det naturligvis være 🙂
Designet med militærreferencer er i det hele taget noget der kan spottes en del steder og ikke kun hos frk. Stella. Jeg kan godt lide det i begrænsede mængder – dragten her minder mig lidt om Beatles’ Sergent Pepper’s Lonely Heart Club albumcover, hvor beatlerne faktisk har noget lignende på. Dragten kan bruges af begge køn. Der findes også  denne jakke, som er ret cool til de store drenge. Tilsæt jeans eller alm. bukser for at tone lidt ned = super cool kid.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til General Cookie?! Stella McCartney AW12

  1. Heidi skriver:

    Århhh hvor fint, lille soldaten :O) Fantastisk påfund. Havde jeg en lille bebs, så skulle den klart indkøbes. ;O)

  2. Sabina skriver:

    Den er så meget cookie! 🙂 Glæder mig til outfit billede 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *