Barnets bog: Mine første år fra SpecialDay


Barnets bog er næsten sådan et “musthave”, når man skal have baby og hvis ikke man har fået en i barselsgave (hvilket vi ikke fik), så skal man jo selv have købt sig en.
Bogen er god på flere planer – dels er den med til at man selv lissom får styr på den tid der går med baby, men den er jo samtidig rigtig sjov for barnet selv, når det er stort nok til at kunne kigge med og forstå dets historie. Men når det så er sagt, så syntes jeg faktisk ikke det var den nemmeste opgave at vælge, hvilken en det skulle være. Jeg ville gerne have at der var plads til både skrift, foto og måske også “småting” og især sidstnævnte gjorde at mit valg faldt på “Mine Første År”, som SpecialDay laver. Havde også kigget på den fra Holly’s, som jeg synes er fin.
Bogen er et lille ringbind og der er, foruden en masse fine sider som man kan udfylde, også små lommer, ark til fotos, blanke ark hvor man kan lade pennen flyde frit og så går den helt op til og med barnets 7. fødselsdag. Den er desuden inddelt med faner i kategorier, hvilket jeg også synes er vildt smart. Sidst men ikke mindst, så kan man købe ekstra tilbehør i form af fotolommer, plastiklommer og ekstra notespapir.
Jeg er så småt gået i gang med at udfylde og skrive og glæder mig faktisk til at der for alvor kommer indhold i den – for den er jo også sjov for os forældre at se tilbage i. Detaljer har det jo med at forsvinde i glemslens tåger og på den her måde kan man holde liv i det hele.

Bogen og tilbehør fås flere steder, men den er lige nu på tilbud HER, hvor jeg også har købt min. Den fås også her.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Indkøb, Mors favoritter, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Barnets bog: Mine første år fra SpecialDay

  1. Kirsten Hansen skriver:

    en uundværlig bog! Sådan en må enhver nybagt forældrepar eje 😉

  2. Heidi skriver:

    Det er fantastisk at have sådan en bog, jeg har desværre været lidt sløv med at skrive i drengenes det sidste år. Men alle noterne har jeg :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *