CFW: New Generals SS13

NØJ, hvor var jeg trist i går morges, da jeg vågnede og var dårlig. Jeg skulle have været til show hos New Generals, som jeg bl.a. fortalte jer om her. Brandærgerligt, men det gik bare ikke – heldigvis er der jo altid gode showbilleder og videoer bagefter, men det er bare ikke det samme som at være der selv. Næste gang må være lykkens gang 🙂
Showet emmer af karakter. Masser af karakter og jeg tror det er derfor, at jeg er så vild med det. Selv om farverne er relativt neutrale, så er snit, print og materiale så super lækkert at det efterlader en med følelsen af høj luksus. Der er klare pendanter til nogle af de helt store voksendesignere, men uden at det bliver for meget, så man tænker at børnene bliver “små voksne”. Det må være en balancegang, men New Generals mestrer det altså flot.
Se selv showet her. Smukt er det (hvor søde er de piger med sommerfugle ikke lige!) og jeg er allerede i gang med at lave ønskeliste til Cookie! 😀

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Et svar til CFW: New Generals SS13

  1. Pingback: Besøg New Generals nye butik på Frederiksberg! | Minimalsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *