Cookie’s Outfit 08.08.2012: Basics


Ligesåvel, som jeg er glad for sjovt tøj med sjove detaljer, så er jeg ligeså glad for et helt almindeligt basic outfit i gode materialer. Jeg vil faktisk sige, at det er 50/50 sådan, at Cookie’s outfits er fordelt og det passer næsten med hveranden dag.
Her er det bare en body fra Mini Rodini og jeans fra Levi’s med matchende grå kant. Simpelt, pænt og klassisk, synes jeg.

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Looks og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Cookie’s Outfit 08.08.2012: Basics

 1. heidi skriver:

  Åh han er så lækker, lige til at møsse på ;O) Enkelt er godt, og cool.

 2. Bolize skriver:

  Han er bare en rigtig nussegøj ♥ … super dejligt outfit

 3. Majken skriver:

  Hvor blev jeg glad da jeg så din børneblog. Har længe fulgt din egen, men havde indtil for nylig misset at du også havde denne. Er selv blevet mor til en lille dreng den 29. Maj, så det er dejligt at hente lidt inspiration herinde. Det kan nogengange være lidt en udfordring at finde smart og lækkert drengetøj synes jeg, alt for tit når man kommer i børnetøjs butikkerne er det pigetøjer der er i fokus.

  En lille ide til et indlæg får du også lige. Jeg er ved at planlægge barnedåb, og tænker det næsten også må være den tid for dig. Jeg mangler på alle måder inspiration, både til tøj ( er ikke så meget til dåbskjoler) og ikke mindst til ønskelisten.

  • MiniMalsen skriver:

   Hej Majken,
   Dejligt at du også fandt vej hertil – håber at jeg kan hjælpe til mig at inspirere til din søns garderobe. Og tillykke med ham i øvrigt 🙂
   Det er fine ønsker til indlæg du kommer med og det skal jeg gerne skrive lidt om. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *