Den lille festdreng – inspiration til dåb, navngivning mm.

En læser efterlyste for lidt tid siden inspiration til et alternativt dåbsoutfit som erstatning for den hvide dåbskjole. Cookie skal ikke døbes, men vi holder alligevel en navngivningsfest for ham, så han skal også have et sæt om ikke så længe.
Jeg er gået efter at skabe 4 forskellige looks: Et preppy med slips, et casual classic med lyseblå skjorte, et cool casual med røde converse og et casual street med baggy bukser, vest og sølvsko. Alle 4 outfits ville være noget jeg selv kunne finde på at iklæde den lille basse ved hans navngivning, men jeg har dog én favorit og det er looket med de røde sko og seler 🙂
Desuden, har jeg forsøgt at holde hvert outfit under 500 kr. eller deromkring og fundet items, som man kan genbruge i andre outfits efterfølgende. Der kommer en lignende collage til piger inden længe.
Der er links under collagen til alle items – rækkefølgen følger dog ikke helt desværre….der blev lige lidt rod, men I finder sikkert ud af det 😉

Party Kid - Boy

 

..
Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Fashion, Indkøb, Looks, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Den lille festdreng – inspiration til dåb, navngivning mm.

 1. Sabina skriver:

  Jeg stemmer også klart for sættet med røde sko og seler! 🙂

 2. Pingback: Hvis ikke dåbskjole, hvad så? - Side 3

 3. Karen skriver:

  Jeg er med på de røde Cons.
  Anton blev døbt i rødternet skjorte fra Hjorth Cph med en trykt turkis VW beetle på ryggen, et par slidte arvejeans og røde Cons, hihi… – jeg syntes ikke og synes stadig ikke, at så stor en dreng (han var 23 mdr, da han blve døbt), skulle moses i en kjole. Det klarer han fint selv i børnehaven sammen med tøserne! HAHAHA!

  KH

 4. Mschouw skriver:

  Hej hej
  Tusinde tak – det var faktisk mig der efterspurgte indlægget. Alle sættene er super flotte. Jeg er ligesom de andre vild med sættet med de røde converse. Du har åbnet mine øjne for Zaras tøj, for de har faktisk meget fint tøj i preppy look til drenge.
  Ud fra dine links endte det faktisk med at jeg gjorde et kup (hvis jeg selv skal sige det) og fik købt et sæt fra Monsoon med bukser, skjorte, slips og vest til 160 med porto. Jeg forestiller mig at mikse skjorte, slips og vest med et par mere casual bukser fra Zara og så et par converse til.
  Er der i øvrigt nogen af jer der ved hvor de røde converse fås i str. 18 el 19? Jeg bor i Nordjylland.

  Fortsat god ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *