Kunsten at finde den eneste ene

Sponsoreret indlæg

På min anden blog var der, for nogle dage siden, en læser, som spurgte til det med at få en hverdag til at gå op i en højere enhed med børn, parforhold, kærlighed osv. Til at begynde med tænkte jeg ikke så meget over, hvor betydningsfuldt hendes spørgsmål egentlig var, da jeg jo sagtens kan sidde her på min lille lykkeø og være godt tilfreds. Selv om det til tider er vanskeligt, så er mit forhold stærkt og solidt. Faktum er bare, at der rundt omkring mig er masser af forhold som går i stykker. Faktisk bemærkelsesværdigt mange den seneste tid – både i den nære og den mindre nære vennekreds og de fleste med børn.
Det betyder også, at rigtig mange af dem skal ud på “jagtmarkerne” igen og forsøge at finde en ny lykkeø at bosætte sig på, hvilket jeg har på fornemmelsen kan være rigtig rigtig svært. Dels er man vel oftest blevet ældre og er på den måde ude af gamet .. rusten om man vil. Måske er man ovenikøbet bosiddende et sted, hvor man ikke er sådan 100% hjemmevant og derfor ikke rigtig kender så mange.
Da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at skrive det her indlæg, så tænkte jeg nææ… det kan jeg som sådan ikke rigtig forholde mig til, men lige pludselig gik det op for mig, at det er jo lige præcis det jeg kan i støtten til alle jer, som måske ikke har fundet lykkeøen endnu! OG samtidig kan jeg berolige mine single venner med at de ikke er alene – der er flere i samme båd. Som er rustne. Og akavede. Og ude af gamet. OG AT DET ER OK AT VÆRE DET!

Selv om I er lykkeligt afsatte som jeg selv er, så se lige videoen her. Stakkels stakkels mand. Og stakkels stakkels dates, ha ha 🙂 Av Av Av……
Den er sgu’ sødt skruet sammen, virkelighedsnær og er et spændende initiativ fra Kolding Kommune, som forsøger at give stemme til de mange singler i byen – gamle indbyggere såvel som tilflyttere. Kærligheden kan findes i Kolding 🙂

 

Sponsoreret indlæg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *