De her øjne ….

1-IMG_0433

Vi tog lidt billeder i forgårs og fordi vi altid leger, når det er Cookie der tages billeder af, bliver der en masse underlige skæve billeder, som for det meste er slørede, tossede og pænt grimme 😀 MEN i mandags røg dette i kassen og der er bare noget ved det som jeg er helt vild med. Ved ikke, om det bare er mig, men forhåbentlig kan I godt se hvad jeg mener, hvis jeg skriver, at de der øjne gør mig blød i knæene <3

PS: møgunge. De der øjenvipper burde sidde på mig. Ha ha 🙂

PPS: vi undskylder mælkeskægget

PPPS: I skal se outfittet selvfølgelig – bli’r nok i morgen.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

Et svar til De her øjne ….

  1. Ida skriver:

    Armen de der øjne!!! De er jo SLET ikke til at stå for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *