mini rodini hesteprint

mini rodini heste heldragt

Så blev det endelig weekende igen – skønt! Håber at I hygger jer rundt om i landet og at vejret er bare lidt bedre end det er hos mig …..det regner, regner og regner lidt mere. Heldigvis har vi masser af hygge planlagt, så vejret slår os ikke ud! 🙂
Jeg bedyrede jo tidligere, at det ikke var det helt store sale shopping, som jeg skulle i gang med til Cookie, men jeg har da alligevel fundet lidt histen og pisten. Bl.a. scorede jeg hesteheldragten her fra mini rodini til en fin pris eftersom den har været væk alle steder i Cookies kommende størrelse. Den er SÅ fin og på afstand ligner det faktisk camouflage, synes jeg.
Håber at gøre et par super handler, når slutspurts sætter ind, men der er nok lidt tid endnu, tænker jeg.

Har I gjort jer nogle scoops eller venter I også?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Fashion, Indkøb og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til mini rodini hesteprint

  1. Henriette skriver:

    Jeg har købt nogle lækre ting hos Zara til nærmest ingen penge! Det er jo rimelige priser i forvejen :)En Puky løbecykel og Neonate på bud er det også blevet til 🙂 Desværre kan jeg på ingen måde forsvare at proppe mere tøj i drengenes garderober…

    http://www.blueeydflower.dk

  2. Louise skriver:

    Åh! Hesteprintet er så fint og ville virkelig gerne have haft kjolen til min datter. Desværre oplevede jeg også at den lynhurtig var udsolgt i hendes størrelse. Man skal være hurtig! Så skønt at du fik den og endda til god pris.

    Selv har jeg da købt en smule, men har virkelig begrænset mig. Jeg venter nemlig på Mini Rodinis nye kollektion 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *