Årskalender

Printic

Jeg fortalte jer tidligere om Printics kalender, som man kan få lavet med sine bedste billeder – eksempelvis fra Instagram (@malsen). Jeg fik faktisk mulighed for at bestille en som gave til mine forældre (fra Cookie) i julegave og den vakte lykke og begejstring. Kunne ikke så godt vise jer den dengang, da jeg ved at mormor læser med og derfor ville overraskelsen jo være spoleret 😉
Men synes da ikke, at I skal snydes for at se resultatet …. SÅ fint, synes jeg og nu tror jeg at jeg skal have en selv også. Koster kun 15€, så det er jo ikke alverden for en fin dekoration/ kalender … tror man stadig godt kan købe den og ellers er der altid de fine almindelige prints. Man kan nemt oprette en konto via computeren og købe credits  fx til alm. prints og så giver det sig selv ret nemt derfra. Man finder derefter bare app’en i appstore på sin telefon.
Er kalenderen ikke fin? <3

Link i teksten er sådan, at jeg optjener credits til fotos hvis I tilmelder jer. I kan få den samme ordning, når I er oprettet…. det kan alle. Det er sådan et helt almindeligt “ambassadørsystem/ referralsystem”.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, Mors favoritter, Udstyr & tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *