Klar til kulden med Danefæ flyverdragt


Der er slet ingen tvivl om, at det er oplagt at kigge efter nogle af de lidt dyrere køb her under udsalget … som fx flyverdragter og overtøj i al almindelighed. Jeg har tænkt mig at lave et særskilt indlæg med overtøj på udsalg her en af dagene, sådan at alle aldersgrupper og begge køn kan inspireres, men vil lige starte med at vise, hvilken en jeg selv har købt. Det er helt sikkert, at jeg med stor sandsynlighed kommer til at skulle have en mere, da jeg godt kan frygte at denne ikke holder størrelsesmæssigt hele den kolde tid.
Jeg endte med en Danefæ af to grunde: dels er det virkelig god kvalitet (alt det tekniske er i orden) og dels kan jeg godt lide at støtte danske firmaer. Nå ja, og så farven, men altså det kan næppe være det der afgør om det ender med et køb – den lille skal først og fremmest være varm jo 😉
Prismæssigt slap jeg med næsten halvdelen…ca. 450 kr. men jeg kan se at den kunne være købt lidt billigere. Jeg har blandt andet set den sat godt ned HER, HER og HER, hvis nogen er fristet af den grønne herlighed.

Nogle links i dette indlæg er affiliate.

….


Dette indlæg blev udgivet i Indkøb, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Klar til kulden med Danefæ flyverdragt

  1. Bolize skriver:

    Nøjj hvor er den sej :-))) Cookie bliver da slet ikke til at stå for ♥

  2. Sabina skriver:

    Fåes den i pink i min størrelse? 😀 Med denne sommer, kan mam da kun frygte vinteren hehe. Og siger da heller ikke nej til en kælketur, selvom alderen nok er liiige over gennemsnittet hvad den aktivitet angår 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *