Gæsteindlæg #3: My Baby Rocks

Intro: Mette er mor til en lille dreng og blogger selv på bloggen Cphlive, hvor hun deler forskellige sider af livet i København. Hun har tidligere boet i New York, som nogle af jer måske husker at have læst om. Mette har skrevet dette fine gæsteindlæg til bloggen – det handler om, hvordan man finder lige præcis den babytøjstil man går og ønsker sig.

My baby rocks…..

Da jeg fandt ud af at jeg var gravid og ventede en dreng, gik jeg – sikkert som størstedelen af alle gravide gør – i gang med at lede efter tøj, men jeg gik efter tøj som havde et twist. Syntes det var lidt svært lige at finde lige det jeg havde i tankerne, som ikke var broderet med bamse o.lign. på de danske webshops. Det jeg gik efter var nemlig noget med lidt rock n´roll vibes og lidt anderledes tryk. Da jeg ikke fandt det jeg søgte på de danske webshops, gik jeg straks i gang med at søge på div. udenlandske webshops.

I min søgen fandt jeg over webshoppen punkbabyclothes – og jeg var straks solgt, og havde svært ved at begrænse mig, da jeg valgte at klikke lidt tøj hjem til sønnen.
Der er simpelhen så meget lækkert tøj og acc. på siden, at jeg kan sidde i flere timer og kigge igennem hvad de har at byde på.
Jeg bestilte en lille smule hjem, for at tjekke kvaliteten ud, og jeg er bestemt ikke skuffet, jo over at min dreng vokser så hurtigt at han snart er vokset ud af det hele.
Tøjet holder sin form og farver super flot og de tryk der er på tøjet er virkelig holdbart.

Valgte faldt på dette:

Kortærmet body med to-do list tekst, Kortærmet body med heartbreak tryk, Kortærmet t-shirt med Rocket ship navy tryk, Paperboy cap


Kortærmet t-shirt med Rocket ship navy tryk fra RockMyBaby, Jeans fra H&M, Hvid body fra H&M


Kortærmet body med to-do list tekst, Kortærmet body med heartbreak tryk, Paperboy ap

(ovenstående billeder er mine egne)

Men der er en ny bestilling på vej hjem til ham, og denne gang har jeg bestilt lidt mere og dette endte i kurven:


(alle ovenstående billeder er fra hjemmesiden)
Hoodie med aftagelig hætte, Camouflage body, Grå t-shirt med tekst POW!, Kortærmet body med UK flag og tekst, Kortærmet body med tryk, Fedora hat, Sort/Hvid skakternet slip-on sko, Sæt med 3 sort/hvid sokker.

Jeg kunne sagtens have smidt lidt mere i kurven, men måtte begrænse mig. Kan også anbefale lige at tjekketøjet til piger ud, der er noget virkelig sejt imellem.

Ovenstående tøj, vil jeg sætte sammen med fx jeans – gerne forvaskede par – fx disse fra H&M eller helt sorte slim-jeans fra Lindex, og her til sommer når vejret bliver varmere vil jeg sætte de kortærmet bodyer sammen med disse denimshorts fra H&M.

(ovenstående billeder kommer fra H&M og Lindex)

Husk dog lige at være opmærksom på at der kan komme opkrævning på told på tøjet fra punkbabyclothes.

/ Mette

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Gæstebørn- og bloggere, Indkøb og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Gæsteindlæg #3: My Baby Rocks

  1. Pingback: Gæst hos…. | Cph Live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *