Filemon Kid

Filemon kid
Jeg ved altså ikke, hvad det er med de der svenskere og børnetøj, men en ting er sikkert. De rocker for vildt. SÅ mange spirende mærker, som både byder på øko-kvalitet og fine prints. På den cool måde.
Hvis ikke I allerede kender webshoppen “My lille limon“, så er den virkelig værd at slå et smut forbi. Mærkerne er nemlig ikke dem der findes alle steder….det er håndplukkede perler, som måske har gemt sig blandt de lidt større og mere hypede. Dette gælder bl.a. for dette mærke på collagen. Filemon Kid. Der er ikke mange ting i kollektionen, men sikke nogle styles til gengæld. Lækre farver, smukke prints, øko og gode priser. 339,- for en jumpsuit …det er altså okay, synes jeg. Personligt, har jeg endnu til gode at prøve mærket af i egne hænder, men den søde t-shirt med kaninen er i min kurv as we speak. Klik klik klik. 😉 Virkelig fine ting ikke? Den blå ugle måtte også gerne flytte ind. Og Og Og 😀
Find Filemon Kid her.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Cookie's garderobe, Fashion, Indkøb, Looks, Ønskelisten og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *