Fred’s World // Green Cotton AW12 – Owls & Monsters

Jeg har skrevet om min glæde for Fred’s World før og med tiden er den bestemt ikke blevet mindre. Nu har jeg efterhånden en reel chance for at bedømme forskellige mærker, da Cookie’s tøj med tiden er blevet vasket nogle gange, blevet brugt på tæppe når han ligger på maven osv og de ting jeg har fra Green Cotton holder sig rigtig pænt – både i farve og form. (Jeg bruger aldrig skyllemiddel, når jeg vasker af hensyn til farverne på tøjet…bare lige til info) – læs videre efter billederne….


Fred’s World AW12 er en sjov og farvestrålende oplevelse. Ofte er vi vant til at efterårets og vinterens udtryk bliver mere mørkt og monokromt, men den lille grønne frø, Fred, hopper i den modsatte retning. Der skal være knald på ungerne!
Der er så mange skønne sager og især er jeg vild med den meget stærke blå til drengene – den klæder Cookie rigtig godt, så der skal stensikkert bo noget Fred i den farve hos os. Overvejer blandt andre ting disse skønne monsterbukser og også heldragten med små monstre. Til de lidt større børn er flyverdragterne med de små “Fred’er” bare skønne, synes jeg…..min venindes søn har den og han er bare så sød i den.

HUSK at der er chance for at vinde BIO-billetter – det er en lynkonkurrence, så skynd dig at deltage lige her.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Fred’s World // Green Cotton AW12 – Owls & Monsters

  1. Camilla skriver:

    Sikke dog noget ualmindelig skønt tøj! Det må jeg bestemt kigge nærmere på – jeg elsker når der er gang i farverne, og gerne et sejt tryk eller mønster, og det må man sige, at dette opfylder :o)

  2. Bolize skriver:

    Er vild med de klare stærke farver og de sjove print 🙂 Kan godt forstå du er vild med mærket og Cookie ser jo fantastisk ud med kulør på ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *