Nye Køb og fokus på WHEAT AW12

Cookie er ved at skifte tøjstørrelse igen-igen (gal, det går hurtigt!) og jeg tror ikke han kan være ret længe i str. 68 heller, så jeg er begyndt så småt at købe 74 og større.
Selv om jeg er glad for farver, så er jeg stadig fan af de klassiske mærker, fordi jeg med dem kan kreere mange forskellige basisoutfits til ham. Bl.a. er jeg vældig glad for Wheat, som netop er klassisk, lidt underspillet lækkert og holdt i meget kombinerbare materialer/farver.
Deres AW12 kollektion er sindssygt lækker og en del af tøjet er med et lille twist af street. Cool!
Jeg har allerede erhvervet mig de tre overdele på collagen, samt hagesmæk med stjerner. På ønskelisten er også det sæt som den lille gut til højre har på i billedet under. Der er også et par grå lidt løse baggy bukser med foer, som jeg synes ser vildt lækre ud og de ville også kunne bruges sammen med både den grå kabelstrik og evt. den stribede cardigan, hvis jeg får fingre i den.
(se flere billeder ved at scrolle ned – også til de store børn)

Wheat har meget mere at byde på – se bl.a her:

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

4 svar til Nye Køb og fokus på WHEAT AW12

 1. Heidi skriver:

  elsker Wheat, bruger deres basis trøjer under t-shirt om vinteren, under strikveste og trøjer når det er rigtig koldt. Kombinerer det med lidt smarte jeans. :O) Ja det går iøvrigt stærkt med hvor hurtigt de vokser, når de er så små.

 2. Guld.log skriver:

  Paven har også de viste ting på collagen, undtagen strikken 🙂 Og faktisk har jeg købt matchende stjernesmækker til bodyerne. Hun er ved at få mange tænder samtidig og derfor savler hun rigtig meget og så ‘blender’ hagesmækken ligesom ind i overdelen, og hun ser mindre baby agtig ud, for det er hun jo så langt fra efterhånden 🙂 Og så skåner man body og hendes bryst lidt her i vinterkulden, hvor det er lidt usmart at gå og være konstant våd på brystet….

  • MiniMalsen skriver:

   Hvor skægt at vi har de samme ting 🙂
   Cookie har ingen tænder, men savler vanvittigt (de er nok på vej), så jeg er også i gang med at stocke godt op på neutrale hagesmække 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *