Focus on fashion: GENERATOR – værd at holde øje med!

Jeg stiftede bekendtskab med japanske GENERATOR i en lokal butik og er ikke stødt på det før. Deres website har dog en liste over forhandlere, men stort set kun hjemmesider på modersmål, som gør det rimelig vanskeligt at forstå. For mig i hvert fald 🙂
Nå, men jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer de her lookbookbilleder og selv om det er AW12 og dermed det der er på vej ud, så er meget af tøjet ikke udpræget vinter…måske pga. temperaturen på den side af jordkloden. Det er jo SÅ fint tøj! Jeg er helt vild med leobukserne til piger og jeg kan slet ikke bestemme mig for, hvilket drengelook jeg synes er sejest. Mærket forhandles (i følge websiten, som det eneste sted i DK, men det ved jeg ikke om er rigtigt) i Who*Dresses*Who i Køge og jeg har ved selvsyn set de der leobukser, som også er i en udgave med libertyprint – begge par er SÅ cool og kvaliteten er dælme lækker! Butikken har ikke en webshop, men de er på facebook, hvis man vil vide mere.

Hvilket look er jeres favorit? 🙂

generator

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion, På besøg hos og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Focus on fashion: GENERATOR – værd at holde øje med!

 1. Aj, jeg er helt vild med trenchcoaten, kasketten og de opsmøgne bukser! Og du har ret – det mærke skal jeg vist holde lidt øje med…

 2. kaja skriver:

  Sjovt & Sejt med Køge, byen over alle byer vi elsker den hvert fald! Men lige udover det, så er det desværre ja, brandhouse Who dresses who der har dette brand og det er nok en af grundende til at mærket kun forhandles i deres egen butik her i Køge indtil nu. De er meget meget besværlige som showroom for nogle ellers ret lækre mærker, men de har blot deres helt egne metoder og online butikker er i særdeleshed et no go for dem! Jeg forstår det ikke, men jeg tror det handler om at de elsker enevælde!

  Jeg har dog skrevet med japanerne og heldigvis er der andre steder i Europa der fra SS13 kommer til at forhandle det…. 😉

  • MiniMalsen skriver:

   Hov, har overset din kommentar…så derfor lidt sent svar.
   Det er da ærgerligt hvis ikke det mærke kommer mere ud. Har du mere fakta på hvilke webshops? 🙂

 3. Stinne skriver:

  Hvor er det fedt! Er vildt begejstret….. må da finde ud af hvor det forhandles! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *