The cutest of socks // nyt køb

Jeg ved det godt. At gå fuldstændig i selvsving over et par strømper er måske lige lovlig i overkanten, men jeg kan ikke gøre for det, for jeg er jo en sucker for de gode detaljer og når strømperne har en hest på ..med man (!!!) så kan I sikkert godt se, at jeg naturligvis var nødt til at anskaffe mig dem til Cookie. Vi snakker slet ikke om prisen som er fuldstændig uhørt for et par strømper – hende Stella ved sgu godt hvad hun skal tage for sine ting. Dyrt bekendtskab, men ih … Bare vent til I ser forårskollektionen. Suk.
Jeg har en spandfuld nye køb i skal se. Har overholdt min “regel” … Lidt men godt.

20130126-103921.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Indkøb, Mors favoritter og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 svar til The cutest of socks // nyt køb

  1. Emma skriver:

    Blev helt nysgerrig omkring prisen og googlede. Var lige ved at få kaffen galt i halsen 😛 Det er godt nok mange penge for sokker, men de er godt nok også søde! Er vild med at det er en “ægte” manke 🙂

  2. Heidi skriver:

    Jeg tror ikke lige jeg skal google prisen, vil ikke have kaffen galt i halsen :O) Men meget meget fine strømper :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *