Lille Sommerfugl og andre fastelavnsideer krydret med tanker…


Jeg har aldrig været den store fastelavnstønde. Nuvel, jeg synes da det er fint at se alle de små børns udklædninger, men jeg ser desværre også, som lærer, hvordan nogle børn ikke bliver klædt ud – enten fordi forældrene ikke har råd, magter at lave kostume selv eller bare ikke lige har husket, at den pågældende dag altså er tøndeslagning, kåring af konger og dronninger og andre statusgivende tiltag. I de mindste klasser er der tit børn, som må låne af klæd-ud-kassen på skolen eller SFO’en, så gudskelov at den eksisterer.
Nu kunne man jo fristes til at sige, at man ikke skal gå efter laveste fællesnævner og det synes jeg bestemt heller ikke man skal, men jeg synes godt, at man kan overveje, hvordan man hyper en bestemt begivenhed. Nå! Det var så en side af medaljen, den anden er så den der udklædning. Jeg går ud fra, at man som mor ikke har det store at skulle have sagt, når barnet bliver 2-3 år, for der vil de givetvis selv bestemme? Jeg ville i hvert fald ret hurtigt være ymer, da jeg var lille og min mor kom på lidt af en opgave. (Ymer var i øvrigt også min første ord. Ta’ den, mor! 😀 )
Hvis jeg nu havde en sød medgørlig lille pige, så ville jeg ønske, at hun ville gå med til at være en helt enkel sommerfugl i ført de dele på collagen. Vingerne er farverige og smukke, sølvstrømperne fra Mini A Ture passer med følehornene og den smukke skulpturelle kjole fra New Generals, som er på udsalg, ville man snildt kunne bruge til meget andet end fastelavn.
Cookie springer i øvrigt fastelavn over i år….synes lissom han skal fatte hvad der foregår inden man klæder ham ud i mystiske gevandter 😉
Jeg fandt faktisk også denne side, hvor der er ideer til at kreere selv. Bien er da super fin 🙂

Er der styr på fastelavn hjemme hos jer?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Diverse, DIY // Gør-det-selv, Legetøj, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

10 svar til Lille Sommerfugl og andre fastelavnsideer krydret med tanker…

 1. Henni skriver:

  OVERHOVEDET IKKE!!! Jeg synes, at det er rimelig besværligt med en dreng, og så en dreng, der bruger str. 80 stadigvæk, suk… Der er masser af udklædningstøj fra str. 92 og op. Eller så synes jeg, at det meste er noget til piger. En lille prinsesse, eller en bi, eller en mariehøne. Ja ok, og så er jeg bare ikke den allermest kreative mor. Jeg mener at huske, at jeg var tæt på ikke at erhverve det der symaskine-kørekort, man fik i 5.kl. ;o)

 2. Heidi skriver:

  Her er styr på et kostume, BR havde slagtilbud på Super Mario til 100 kr. hvis man er Club Br medlem. Så det ville den lille gerne være, den store er lidt mere besværlig og mener mor her sagtens kan sy noget til ham. SOM OM!! Jeg fik nemlig aldrig symaskine kørekort, og kan stadig ikke tråde en symaskine. Og vi har et monster af slagsen, men det må fatter i huset stå for. he he..:O) Jeg bliver nu også en anelse nærrig, for nuii nogle priser for nogle af kostumerne, når de også lige skal have tilbehør. Og jubii, så er vi på´en igen til Halloween..

  • MiniMalsen skriver:

   Mellem os to, så fik jeg heller aldrig det der kort. Til gengæld fik jeg meget skæld ud af min lærer 🙂
   Synes også kostumerne er vældig dyre.

 3. Bolize skriver:

  Suk ja … YMER! Af alle ord valgte du dette ud som dit første … klokkeklart og tydeligt og flere gange dagligt :/ … kostumer, var du lige så sær med, så jeg er glad for, at du ikke længere skal slå katten af tønden :-))))))))) ♥

 4. Vi skal til fastelavn på vejen, og det har vi primært valgt at tage med til, fordi vi lige er flyttet hertil. Heldigvis kan vi låne en tigerdragt til Banditten, men da voksne (desværre) også skal klædes ud, er vi ikke helt klar endnu. Tror dog, vi tager det meget stille og roligt 😀

 5. Birthe skriver:

  mine sønner var måske atypiske..de ville ikke være noget fjollet.
  Vi købte to små rigtige Kansas kedeldragter, og så drog de afsted med overskæg, kasket, tvist i lommerne. De kunne passe dem i flere år…og de kunne ha varmt tøj inden under, hvis tøndeslagningen foregik udendørs. De så faktisk ret søde ud….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *