Cookie’s outfit: Stella McCartney Cashmere Indy set

Jeg har ventet … og ventet …. på at det en dag skulle blive tilpas overskyet og dermed lidt mere køligt, så jeg kunne få gang i det her cashmeresæt fra Stella McCartney Kids. I søndags blev så dagen, hvor vi dels holdt fødselsdag for Cookie’s Oldefar, tegnene fine tegninger med Mormor og hyggede os en pukkel til i familiens selskab.
Skrev allerede om sættet her og var heldig at få fingre i størrelsen, da den pludselig var tilbage på lager. Jeg frygtede lidt at det måske ville blive lidt småt, da Stellas tøj er mega underligt i størrelserne, men tilsyneladende var jeg heldig, for sættet her er faktisk til den store side.
Det er simpelthen såååå blødt og jeg ville ønske at jeg selv havde det i voksenstørrelse! Lille forkælede “møgunge” …. men what the heck, kun det bedste er godt nok, ikk’ 😉 Er det ikke skønt?
Det fås faktisk stadig … ovenikøbet på udsalg ….her i gråt og her i lyserødt.

PS: Hey, Stella, du burde give mig noget rabat … jeg har næsten købt hele SS13 kollektionen! Haha 😀

20130821-220607.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Ikke kategoriseret, Looks og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Cookie’s outfit: Stella McCartney Cashmere Indy set

  1. Bolize skriver:

    Ja, super dejlig dag ♥ … og maleriet står her og pynter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *