Vi snacker den med Urtekram

Urtekram

Altså, når man ligefrem bliver tilbudt at test-snacke, så siger man da ikke nej, vel? Jeg gjorde i hvert fald ikke, da jeg fik muligheden for at smage en masse forskellige varianter snacks fra Urtekram. Jeg sagde ja til at teste af to årsager: Dels, så er jeg selv tilbøjelig til at snacke forkert, når jeg er ved at gå lidt sukkerkold om eftermiddagen på arbejde og dels er jeg faktisk ikke så opfindsom i forhold til “sund slik” til Cookie.
Der var enkelte varianter, som jeg ikke lod ham smage, men de tørrede frugter har han nydt godt af…. han kunne lide det hele, hvilket ikke kommer bag på mig. Han er vild med stort set alt frugt og grønt … om det er i frisk, kogt, stegt eller tørret udgave. Jeg selv er nok mere kræsen og blev simpelthen så positivt overrasket over varerne. Især snackbar-pakken, knackers, morbærerne og de tørrede æbler med kanel! Sidstnævnte, totalt taskefavorit. Cookie’s favorit var også æblerne, men jeg kan ikke løbe fra, at de små rosinpakker vakte allerstørst jubel … spise en, tage en ny ud, lægge den tilbage, tage den ud, spise den, tage en mere ud, give den til hunden, tage en mere, lægge tilbage og og og zzzzzz…zzzzz…zzz riiimelig langsommelig proces 😉 Men han er godt underholdt og beskæftiget, så jeg klager ikke 🙂

Urtekrams produkter er jo økologiske og der er ikke noget hejs i dem, som man ikke ved, hvad er. Synes det er en virkelig fin tryghedsfornemmelse i forhold til, hvad man serverer for sine børn. Afhængig af alder selvfølgelig. Alle produkter fås i udvalgte helsebutikker og supermarkeder. Online finder man Urtekram her fx.

Er I sådan helt “nede med” at snacke sundt eller er I også på vej ligesom jeg?

Urtekram

20130819-223925.jpg

Cookie’s favoritter …. rosinerne

Produkterne er givet til test

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Ikke kategoriseret, Mad og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *