Efterårsønske: Filemon Kid Racoon jumpsuit

Filemon kid racoon jumpsuit

Der er bare ikke noget mere hyggeligt end en jumpsuit og jeg forestiller mig, at det må være enormt rart, behageligt og lunt at være barn og lege i sådan en skøn sag. Vi har da også haft en del her på matriklen …. og været glade for dem alle, men det betyder jo ikke, at der ikke kunne være plads til bare én mere! 🙂

Filemon Kid har jeg skrevet om før og også vist Cookie’s outfit med mærket i brug. Jeg er rigtig begejstret af flere grunde, for tøjet er, udover at være virkelig godt syet, også i en super kvalitet. Prints osv. holder i vask og det samme gør formen. Den fine jumpsuit her i indlægget er også fra Filemon Kid og det er den jeg craver at få adopteret. Ih, så fin og lidt nedsat hos My Lille Limón lige nu, som holder føs’da 🙂 Spændt på, hvor længe min rygrad holder – skal vi vædde om det? Jeg satser på i aften ved 20-tiden ha ha 😀 Hvem sagde regnorm? Ikke mig 😀

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Ønskelisten og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Efterårsønske: Filemon Kid Racoon jumpsuit

  1. Bolize skriver:

    Bestil den bare – mormor betaler 😉 ♥ Den er lige Cookie ♥

  2. Louise skriver:

    Åhhh, det ér godt nok også fint… Det kunne jeg også godt finde på at klikke hjem 🙂

  3. Jeg er også virkelig begejstret for Filemon Kid. VI havde en jumpsuit med en løve derfra i foråret og jeg var virkelig vild med den. Desværre mener min kone vist at jeg efterhånden har brugt min shoppekvote, så jeg må desværre holde lidt igen. Men jeg er sikker på at Filemon Kid ender i vores datters gardarobe, igen, på et tidspunkt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *