Cookie’s Outfit 17.03.13: My Maritime Sailor Kid

mini rodini sailor hatmini rodini captain sailor hat / Petit Bateau sweat pants / Bakito stribet bluse

Som overskriften fortæller, så er der sailor-tema herhjemme i dag. For det ikke er løgn, så matcher Cookie og jeg faktisk….jeg har blå denimbukser og stribet strik på. Ohøj! Splitte mine bramsejl, elendige landkrabber!, råber jeg alt imens vi leger, at den blå legemåtte er vandet og vi har gået planken ud. Cookie ligner alligevel lidt en fisk, når han møver rundt der på maven, så han hjælper min småmærkelige fantasi godt på vej 😀 Hvem har det sjovest? Tja….Cookie er nok lidt pas på hele det der havtema jeg har gang i, men han hygger sig bravt med sit drivtømmer legetøj. Og sin hat. 😉 Hav en dejlig søndag!

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Diverse, Fashion, Looks, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

11 svar til Cookie’s Outfit 17.03.13: My Maritime Sailor Kid

 1. Cfashion skriver:

  Haha jeg kan lige se det for mig 🙂 hvor er han sød med hat.
  God søndag – Kh Camilla

 2. Bolize skriver:

  😀 … Come on sailor ♥ Ihhhh, så fin han er …

 3. Heidi skriver:

  Skønne lille nullergøj O)

 4. Årh, det er jo lige et indlæg for mig, det her! Hvor ser han skøn ud!

 5. Michala skriver:

  Åh gud, det er sødt det look til lille fine cookie !! <3

 6. Britta skriver:

  Han er virkelig en cookie – lige til at spise! 🙂

 7. Lou skriver:

  Ship ahoy! Hvor er han en skøn lille sailor 🙂 Den cap fra Mini Rodini er jo som skabt til ham..

  /Lou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *