Badetøj med dyreprint / POPUPSHOP og mini rodini

POPUPSHOP badedragtPOPUPSHOP badedragt + mini rodini badeshorts

Selv om der er varslet snemængder i næste uge, så må vinteren da på et eller andet tidspunkt give op og lade forårets solstrejf komme til, så vi kan varme kinderne lidt og lade op til en sommer, hvor der forhåbentlig bliver masser af soltimer, hygge, badning, is til børnene og kølige drinks til de voksne. Jeg har i hvert fald indkøbt badebukser til Cookie! Et par zebrastribede af slagsen fra mini rodini! (selvfølgelig … hehe) Men se nu, hvor fine badedragter der er til pigerne. Super trendy POPUPSHOP står bag de kække prints og var det mig, som skulle vælge, så blev det flamingoer eller zebraer. Hep! 🙂 Hvad vill I vælge eller er badetøj bare slet ikke kommet ind i jeres tanker endnu?

Jeg har i øvrigt brugt store dele af dagen i dag på at sortere tøj og tage billeder, så det er klart til shoppen. Der kommer faktisk også lidt lækkert pigetøj fra min venindes datter. Bl.a. Kenzo og Wheat. Selv har jeg bl.a. little Marc Jacobs, Stella McCartney, Hummel, Levi’s, mini rodini og meget mere, som ryger på. En del passer både piger og drenge. Tjek gerne shoppen indimellem og del meget gerne med jeres veninder <3 The Cookie Jar! Lige her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Looks, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Badetøj med dyreprint / POPUPSHOP og mini rodini

  1. Guapizimo skriver:

    Mine piger skal have nye badedragter og jeg har faktisk lige præcis tænkt på den med flamingoer eller zebraer (er mest til den sidste), de ville selv få lov til at vælge, så håber de er enige med mor 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *