3 x H&M nyheder, 3 x trends

Der har desværre ikke været tid til at opdatere så meget i denne uge – det er sjældent det sker, at der er dage, hvor jeg ikke får lavet indlæg, men med en kombination af flere ting, som har skullet gå op i en højere enhed, så har tiden bare været knap. Til gengæld har jeg hygget mig med min søn, som har været lidt halv-sløj og nogle herlige events i København.
Jeg synes også, at jeg langsomt begynder at mærke, hvordan barselsperioden lakker mod enden. Kan ikke helt finde ud af, hvad jeg lige skal mene om det….
H&M
Jeg var lige inde og kigge nyheder på H&M’s hjemmeside og ih, der er meget godt, synes jeg! Mit hoved og krop trænger i den grad til pasteller og lettet materialer – måske er det derfor jeg lyser helt op, når en shop bugner af alle de fine forårsvarer hihi 🙂 Anyway, så er der tre trends fra voksenverdenen, som altså har fundet vej til børnemoden også. Bomberjakken er nærmest et key item den kommende sæson og jeg synes den prikkede udgave er noget så fin. Shorts med stjerner er også set hos “damerne”, men fås altså nu i en fin udgave til prinsessen 🙂 Sidst men ikke mindst, så er der glimmer allevegne (mit voksenyndlingspar er fra Amust..suk), men de her pæne sneakers med sølvglimmer er så pæne. Nu har jeg ikke den store erfaring med H&M’s sko til børn, men dem jeg har haft til mig selv, har været ganske udmærkede. Har I erfaringer?
Tre lækre items, som kan bruges i rigtig mange kombinationer, for en samlet pris på bare 480 kr. Har I en favorit? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til 3 x H&M nyheder, 3 x trends

  1. Er helt vildt med shortsene – hmm, kunne jeg være i en 164? eller 170? Har selv lige skrevet et indlæg om børnetøj, som jeg gerne selv vil have 🙂

  2. Heidi skriver:

    Fin jakke, den må de gerne lave i voksen størrelse tak :O) Jeg har aldrig haft sko til drengene fra H&M, men på det punkt er jeg også lidt snerpet. De skal have ordentlig fodtøj på, de skal gå på fusserne resten af deres dage, så dem skal der passes på.;)

  3. Michala skriver:

    Ih, de er skønne de shorts! Ærgeligt at de først laves i 134, der er sgu mange år før Molly My kommer derop 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *