Gæsteindlæg #2: Celine elsker jumpsuits

Intro: I dag er der givet plads til gæsteindlæg fra Trine, som udover at være mor til Celine på 2 år, også ejer webshoppen Glade Rollinger, som I efterhånden ved, er en af mine favoritter. Trine giver os i dag et indblik i, hvilket helt specielt stykke tøj, som Celine er stor fan af og der er hele to af mine yndlingsmærker repræsenteret. Enjoy 🙂

Jumpsuits er et kæmpe hit herhjemme!

Jumpsuit’en er altid et sikkert hit herhjemme til min 2 årige datter, Celine. For os bliver jumpsuiten ikke kun brugt på en hyggelig søndag, den bliver faktisk mere brugt flittigt som institutionstøj da der er fri bevægelse i den, samt at jeg synes designet er for fint til at holde kun herhjemme. Jeg har købt flere forskellige jumpsuits i hver sit mærke. Det var dog disse 3 mærker som er blevet yndlings jumpsuit’s herhjemme og som fortjener en beskrivelse.

CelinePaulFrank
Jumpsuiten fra Paul Frank føre til mange gode lege nede i vuggestuen. Hvis du spørger min datter hvilken jumpsuit hun vil have på så er det den med den søde ”abeee”. Den hyggelige hætte med ørerne er fantastisk at lege med og samtidig er den også super praktisk de dage Celine ikke er i ”hue-humør”, da hun altid er i ”Paul Frank hætte humør”.

 celineminirodiniIMG_1726

En skøn Jumpsuit fra Mini Rodini med et lækkert design som jeg simpelthen bare ikke kunne stå for. Min datter som ellers er kommet i ”Jeg vil selv bestemme mit tøj-alderen” blev hurtigt overtalt da hun synes den skrå lynlås var lidt sjov. Hendes smil blev ikke mindre da hun opdaget den fine lomme på forstykket, hun fandt hurtigt ud af, at den kunne rumme en hel riskiks! Mini Rodini’s design er enestående samt kvaliteten er helt fantastisk, hvilket også har gjort Mini Rodini til det bedst sælgende svenske børnetøjsmærke og er ved at vinde markedsandele herhjemme i Danmark.

 celinenewgeneralsIMG_1704

Første gang jeg stiftede bekendtskab med New Generals var på en børnetøjsmæsse i Tap-hallerne og jeg var personligt helt vild med, at der endelig var kommet en fuldstændig sort børnetøjsstand. Efter at have brugt en hel dag ved børnetøjsmessen, hvor jeg var blevet mættet af alt det farverige børnetøj var det virkelig forfriskende at møde New Generals som har viet sin kærlighed til sort. Heldragten fra New Generals er klart min favorit, jeg kan rigtig godt lide det tidsløse samt stilkorrekte design, jeg synes min datter er SÅ fin i den og så lige et par sølvsko så er hun også overtalt. Hvis man har tænkt sig at få flere børn er den super praktisk da den er designet med øje for begge køn.

/ Trine

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Gæstebørn- og bloggere og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Gæsteindlæg #2: Celine elsker jumpsuits

  1. Heidi skriver:

    Hyggeligt med gæsteindlæg, kender faktisk ikke “glade rollinger”, men der skal jeg da ind og se. Fine dragter, som er så søde til piger og små babyer. :O) Er vild med Paul Frank, men når der kommer ører og haler m.m. på tøj, så ser jeg det mere som udklædning end almindelig påklædning. :O/

  2. Nøj, en hel riskiks!! Elsker børneglæde 🙂
    Og til Heidi… Glade Rollinger er et farligt sted 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *