Cookie’s Outfit 01.02.13: Veloursæt fra Holly’s

Holly's veloursæt petroleum
Nogle gange tænker jeg, at det er rart med max behageligsfaktor, når man har turbo i numsen og bare vil frem i verden. Cookie har besluttet sig for ikke at kravle sådan rigtigt….han kommandokravler som en vaskeægte soldat på trods af, at han i et uopmærksomt øjeblik lod sig fange i faktisk sagtens at kunne “det rigtige kravl”. Lille bisse! Men som sagt, så er det altså ikke altid at den står på gennemtænkte outfits herhjemme – fx har han dette superlækre sæt fra Holly’s, som er petroleumsfarvet med æblegrønne kløvere få steder på sættet, så det er ret nedtonet og super enkelt. Jeg købte det for længe siden, men nu er det sat så voldsomt ned hos Holly’s (bukser her og hoodie her , junior her) at jeg overvejer at købe et sæt mere i en større størrelse.
Det fås også til piger i lilla her.

I øvrigt kommer der et gæsteindlæg på bloggen i morgen – glæder mig til at kunne dele en anden lille bandit og hans mor med jer 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Looks og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Cookie’s Outfit 01.02.13: Veloursæt fra Holly’s

 1. Mschouw skriver:

  Denne gang måtte jeg simpelthen slå til og har nu købt lækkerier for 700 kr. 3 heldragter, 2 bodyer og sættet som Cookie har på ;). Jeg har også valgt at købe det et par numre større, det er med at benytte sig af de gode udsalg selv om man ikke lige mangler nu.

  Sidste gang du tippede om sengetøjet fra Holly, var jeg inde og kigge på junior sættet. Ville lige vente og tænke lidt, da jeg synes jeg har shoppet nok for nu. Jeg fortrød selvfølgelig, og så nåede det at blive udsolgt, det ærger jeg mig bare over ;(. Så moralen er, at når der tippes om gode udsalg, så SKAL man slå til med det samme ;o)

  Tak for tippet om det lækre tøj.

  • MiniMalsen skriver:

   Velbekomme 🙂
   Noglegange skal man slå til …. især hvis prisen er så god som den var der, men omvendt så kan man jo heller ikke købe det hele 🙂

 2. Heidi skriver:

  Hvor er han cute i det helt ualmindelige lækre sæt. Mine ville nok se lidt fjollet ud i sådan et sæt, da de jo er så store. Meeen vi kender jo små bebser, som jeg elsker at forkæle. ;O)

 3. Cfashion skriver:

  Jeg er vild med Holly’s, desværre har min mand den opfattelse af det kun er pige tøj. For kløver er jo en blomst – og blomster er for piger, men jeg har da gået smuler lidt kløver ind 😉 kvaliteten er i top, og tøjet skal jo kunne klare en hel del 😉

 4. Camilla skriver:

  Der er tilbud på Hollys sengetøj her:

  http://www.babygaven.dk/shop/hollys-op-til-10c1.html

  Skriv -20% og de fratrækker ekstra 20% manuelt. Gælder kun til og med d. 14. Jeg fik hapset 3 fine Danefæ bodyer i går for kun 200 plus forsendelse 🙂

  Marlene, jeg vil holde øje, når du sætter Hollys sættet til salg. Har body + bukser i str. 68 og kunne bestemt godt bruge det et par nr. større, når søde Cookie ikke længere kan passe det 🙂

  • MiniMalsen skriver:

   Mange tak for tippet, Camilla! 🙂
   Cookie’s er str. 74, så det er nok ikke fordi der går sådan alt for længe inden det er for småt….jeg har prøvet at få fingre i det med en besparelse i en str. størrelse nu hvor det jeg har er købt til fuld pris, men har ikke haft held til at finde hele sættet .. endnu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *