Cookie’s garderobe: Vores Mini Rodini SS13 køb

IMG_9807 IMG_9808 IMG_9804
Jeg har shoppet Mini Rodini SS13 til den helt store guldmedalje og hvad værre er, så kunne jeg snildt hive endnu mere hjem, hvis jeg fik muligheden. Har stadig pantersweatshirten til gode og en heldragt også, men de må vente lidt.
Til gengæld er der flyttet t-shirts, huer og de mest cute zebra badebukser ind, som passer til den søde solhat fra SS12. De fine prints kan noget hver for sig og jeg glæder mig til at vi skal bruge dem hen over sommeren.

Der er en anden der er mindst ligeså Rodini-tosset som mig. Hun har nemlig også nedlagt ind til flere bytter til sin datter. Fælles for Cookie og B. er at de begge to kan gi’ den på sømandsmanér med deres fine hatte 🙂

Har I en favorit blandt mine Mini Rodini køb? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør. Bogmærk permalinket.

8 svar til Cookie’s garderobe: Vores Mini Rodini SS13 køb

 1. Ann-Sophie skriver:

  Tusind tak for link, søde Malsen <3

  Haha, jeg har det helt som dig; selvom jeg egentlig har rippet en god del, er jeg langt fra færdig! (den pink hoodie og tilhørende nederdel ville fx være ret seje til vuggestuebrug, right?)

  Cookie bliver megalækker i sin nye sommergarderobe! De grå flamingoer er også flyttet herhjem, bare i skikkelse af en kjole, så nu kan Cookie og B virkelig matche, hvis der bliver blogtræf til sommer 😀

  • MiniMalsen skriver:

   Velbekomme 🙂
   JA! Pink sæt er SÅ sejt….det kan jeg godt forstå at du gerne vil give B.
   Synes klart vi koordinerer, når ungerne skal mødes. De skal da i den grad matche 😉

 2. Hehehe, du har da gjort et par køb 🙂 Men altså, man kan jo heller ikke blive andet end glad af at se på Mini Rodinis tøj. Jeg har selv købt bodyen med undulaterne til D – “resten” venter jeg med at købe, til der bliver udsalg. Lou og jeg kunne ikke holde os i skindet efter dit indlæg for et par dage siden 🙂

 3. Yay!!! Ser såååå godt ud altså. Glæder mig til at se Cookie-boy i alt det fine Mini Rodini. Vi elsker også MR her hjemme, og jeg håber snart, at fuglekjolen finder vej her til:)

  • MiniMalsen skriver:

   Mange tak 🙂 Jeg loooover at vise ham fra i hver og en af de fine klude! 🙂
   Fuglekjolen ville jeg også være på, hvis jeg havde en pige 😉

 4. Bolize skriver:

  Jamen altså, “snuskefisen” bliver da alt for lækker ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *