2 fine forårspiger

Skulle jeg style en pige her til foråret, ville disse to outfits være blandt topkandidaterne. Jeg har en svaghed for tyl og flæser, men uden at det bliver for “nussepusset” – af samme grund ville jeg give udtrykkene lidt rå kant med fx westernboots, leopard ankelsneakers og en cool hat.

Tylskørtet er fra Danefæ og fås faktisk i seks farver – jeg valgte det marineblå, fordi jeg er vild med maritime vibes, som udstråler varme, sommer, vand, hygge og lange lyse aftener. Toppen til venstre er fra Serendipity. Dens lag giver noget liv til en ellers ret enkel top og sat sammen med westerninspirerede boots fra Zara, bliver min lille imaginære pige top-cool!
Til højre har jeg valgt en kjole (som faktisk er et udsalgsitem) fra MarMar. Den fine flæser i fin bomuld er stadig luftig nok til foråret og den varme pudder matcher de fleste skandinaviske hudtyper rigtig flot. Den tilfører glød, selv om man er lys. Matchet op med en cool cap og leopard ankelstøvler fra Zara, har vi en “svensk skærgård møder urban coolness”. Chict og effortless, synes jeg.

Hvad siger I til mine piger her – kan I lide dem? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Indkøb, Looks og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til 2 fine forårspiger

  1. Det er super fint. En cap og (endnu) mere leo skal der til i år!

  2. Sabina skriver:

    Du skal så meget hyres når jeg får børn! <3 Kender ingen der kan sætte tøj sammen som du kan :o) Tyl skal der til, hvis jeg en dag får en pige hæhæ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *