Something to look forward to: Poppy Rose AW13

Poppy Rose AW13Alle billeder af MiniMalsen.dk

Da jeg var rundt på CIFF under Copenhagen Fashion Week, var jeg bl.a. inviteret forbi Poppy Rose’s fine stand. Jeg tror sjældent, at en hel kollektion har tiltalt mig så meget som denne og jeg kan kun sige: GLÆD JER!
Poppy Rose leverer lækkert tøj fra 0 til 14 år til begge køn og altid i kombinerbare farver. Det gør det ret så nemt, at købe 5-6 dele, som man så kan mikse og matche på kryds og tværs. Der er ingen idé i, at vise alt nu og her, da tøjet jo først komme i handlen til august/september, men en appetizer med få udvalgte godbidder, skal I bestemt have. Jeg er helt knus over sættet med den bordeux skjorte og sættet med leopard/camouflage bodyen. Tyl og sort cardigan med lille peachy krave, samt de blødeste heldragter i douche farver og striber. Ay-ay-ay….Jeg kan ikke vente til det kommer! Hit med det, nu! 🙂

Holder jer selvfølgelig ajour, når vi nærmer os launch. Ind til da, kan man jo shoppe amok i den nye forår-/sommerkollektion lige her. Så mange cravings.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion, Looks, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Something to look forward to: Poppy Rose AW13

  1. Ann-Sophie skriver:

    Uha, hvor er det SMUKT, Malsen! Det er vist ikke for tidligt at begynde at glæde sig.. og helt fantastiske billeder <3

  2. Stinne skriver:

    Er også kæmpe fan af PoppyRose, det er sjældent at man oplever et mærke der virkelig formår, at favne både drenge og piger. I love it all!
    Kunne købe mig fattig i deres fine styles 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *