&Denim by H&M og denimtendenser

&denim by H&M(undskylder at det var nødt til at blive et skærmprint fra H&M, men kunne ikke finde billedet andet sted)

Uh, jeg synes der er meget lækkert denim blandt forårskollektionerne og mine erfaringer med &denim by H&M er faktisk rigtig gode. De holder godt i vask, farve og form. Er I enige? Del gerne, hvad der er god denim for jer.

Lige nu er der ekstra gang i denimskruen, for jakker og skjorter er toptrendy. Jeg har allerede hapset en denimskjorte fra H&M til Cookie og så har vi tidligere købt en den denimjakke fra Mini Rodini. Tænker at prøve et totalt denimlook af på ham ved lejlighed. Har to par denim bukser på vej fra name it, så lige så snart han kan være i str. 80 går vi all in! 🙂 Vi er der næsten….lange hyl….
To denim or not to denim, hvad siger I?

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Looks og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til &Denim by H&M og denimtendenser

 1. Jeg må egentlig indrømme, at jeg har det lidt ambivalent med denim med de her små basser (med en kampvægt med 9 kg, må jeg gerne kalde D en basse :)). Jeg synes, at det ser super smart ud med denimbukser, men samtidig skal det for alt i verden være “blød” denim, så han ikke begrænses, når han møffer/kravler/tonser rundt på gulvet.

  • MiniMalsen skriver:

   Ja, helt sikkert blød denim…men det synes jeg nu også at det meste er og tæsker man dem lidt når de er kommet ud af vaskemaskinen, så bliver de endnu blødere 😉

 2. Heidi skriver:

  Nu er mine drenge jo store ( 5 og 8 år), og de bruger rigtig meget denim jeans. Både fra H&M og Name It. og Boca Jeans som er et af mine favoritmærker, fordi de er til at betale, cool i stilen og holdbare. :O)

 3. Camilla skriver:

  Hvis jeg kunne vælge: denim og lærredsbukser men min søn foretrækker jogging-/træningsbukser, da det er langt mere behageligt og blødt, når der skal være en flyverdragt/termotøj/regntøj ud over.

  JA til jeans men klart NEJ til cowboyskjorter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *