Where to begin?

Titlen på dette indlæg er egentlig lidt dobbelt, for dels handler den om – meget konkret – hvor starter man lige en blog? Hvilket indlæg skal være det første osv. Men titlen rammer egentlig også meget godt den følelse jeg havde, da det for alvor gik op for mig, at jeg snart skulle have ansvaret for et teeny-tiny menneske. Hvor starter man lige forberedelserne til sådan en lille fyrs ankomst?
Jeg besluttede at skrive noter. Hver gang jeg kom i tanke om noget, som skulle købes eller ordnes, skrev jeg det ned. På den måde håbede jeg at minimere fejlkøbene og dermed også gå uden om alle de der “du-bliver-nødt-til-at-have-alle-disse-ting-før-du-kan-huse-et-stk-baby”-lister. Nu er det jo nemlig ikke sådan, at butikkerne lukker, når man står med baby i armene….mangler man noget, kan det stadig købes 😉 Velbevares, så er det da smart og absolut nødvendigt at have nogle basale ting, men i stedet for at gå ud fra de færdige lister, så tænkte jeg i situationer. Altså fx, hvad skal jeg bruge til at pusle? Hvad skal jeg bruge, når baby skal i bad? Hvad skal jeg have i pusletasken? Hvad skal min barnevogn kunne? Osv. osv. Jeg håber og tror på, at det har gjort indkøbene personlige og at jeg ikke har købt alt muligt unødvendigt. (*Host Host Host*….er strengt taget nok gået en lille smule tøj-amok….og kan nok godt klæde en 7-8 børn på indtil de er mindst et år 😀 …..når vi nu skal være ærlige….og det skal vi da..haha).
Ind til videre har det i hvert fald vist sig, at jeg har brugt de ting jeg har købt og det er faktisk ikke ret meget, som jeg har måttet anskaffe mig sådan akut. (Der var lige den der negleklipper og også noget sengetøj, hvor jeg var lige optimistisk nok med to sæt…vaskemaskinen skal jo også lige kunne følge med, ikk’). Diverse babypakker, som kan hentes gratis er dælme også en fin hjælp og kan kun anbefales.

Det praktiske er én ting, men alt det rare, som indkøb af tøj, har jo været en fornøjelse omend en hel videnskab. Jeg har rimelig godt styr på “min” modeverden, men nu åbnede der sig så en helt ny verden af miniature-udklædning til mini-mennesker og du store……der er edder**** mange forskellige butikker, mærker, forbehold og meget mere, som man også lige skal finde rundt i. Dog kan jeg godt afsløre, at jeg hygger mig med denne del af yngelplejen og at jeg har genfundet glæden ved at vaske tøj. Jaja….det er tosset ikke, men det er altså lidt fint at hænge alle de der små ting op på snor med klemmer 😀 Synes da også ret hurtigt, at jeg har fundet de mærker som tiltaler mig mere end andre – både i den lavere og tungere ende af prisskalaen. I vil jo helt klart komme til at lære mine favoritter at kende i takt med, at jeg viser frem her på bloggen – både mine egne køb, dagens looks, men også inspiration generelt.

Nå, nu har jeg sludret nok! Der skal billeder til – det ved jeg godt, men dette indlæg bliver altså billedløst. Havde lige brug for at “tale skrivefeltet varmt”.
I skal i øvrigt ikke holde jer tilbage mht at ønske særlige indlæg om særlige ting….bare fyr løs i kommentarfeltet 😉
Måske kunne I have lyst til at fortælle lidt om jer selv? Har I børn? Hvilket køn? Hvor gamle? Yndlingsmærker? – Kunne være hyggeligt at læse 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Diverse, Indkøb, Looks, Tips og Tricks, Udstyr & tilbehør. Bogmærk permalinket.

4 svar til Where to begin?

 1. Heidi skriver:

  Fint skriv, kan sagtens genkende den med sengetøjet og om man nu egentlig gik lidt over gevind, da man begyndte at anskaffe sig alle sine sager til baby (som man som kvinde fik overbevist manden om, man ikke kan leve foruden). Der var vist ikke så meget vi ikke fik brugt, jo ammepuden blev aldrig et hit. det var varm, og jeg bøvlede rundt med den. Så det var blot en ting der så lå og flød.
  Jeg har som tidligere skrevet, 2 drenge, en på 4 år og en på 7 år. Med gang i den, de er to drenge med godt krudt bagi. Men også super søde og meget glade for hinanden.
  Da børnene var små, var klædeskabet fyldt med Molo, Ej sikke lej, Wheat, Katvig, Hummel, Småfolk, og Ticket2heaven. Nu er der i den stores klædeskab rigtig meget Hummel, lidt H&M (fordi de har fine jeans til 80 kr) som holder til al hans leg i SFOén. Den lille har stadig Molo, Småfollk, Katvig og lidt H&M.
  Skriv hvis du er mere nysgerrig :O)

  • MiniMalsen skriver:

   Tusind tak for din personlige update – dejligt at læse 🙂
   Ammepuden er til gengæld et hit her….synes det er en god ting at kunne have en hånd fri – giver nemlig mest flaske.

   • Heidi skriver:

    Nå ja, så tror jeg også den fungerer. Men jeg bøvlede rundt med den, og det var sommer og varmt, og så lå baby for højt, for lavt, skævt og kunne ikke rigtig komme til. Så væk med den, men dejligt du formår at bruge den. ;O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *