Velkommen til MiniMalsen.dk

Kære læser,

Hjertelig velkommen i mit webhjem nr. 2! 🙂
I kender mig fra Malsen.dk og hvis I har læst med der, så ved I også, at jeg for ganske nylig blev mor til en lille dreng. Jeg havde ikke været gravid længe, før jeg begyndte at få ideer til en børneblog og ideerne er sandelig ikke blevet færre efter, at han er kommet til verden. Nogle af de ideer håber jeg at kunne kanalisere ud gennem denne blog, som bliver en blanding af børnemode og barneliv (I kan se alle kategorierne ude i højre side). Det er helt bevidst, at jeg ikke blander min egen modeblog sammen med denne. Det er to forskellige ting jeg vil og derfor holdes de adskilt 😉

MiniMalsen handler ikke kun om babydrenge…..jeg vil lægge mig i selen og forsøge at inspirere bredt, selv om mit eget indre fokus selvfølgelig (og naturligt nok) er på den aldersgruppe min søn selv er en del af.
SÅ pigemødre, læs med! Drengemødre, læs med! Og ja….synes bare, at I alle sammen skal læse med….uanset om I har børn eller ej! 🙂

Håber at I vil tage godt imod bloggen og initiativet – glæder mig til at dele en masse børne stuff med jer!

Følg med via Bloglovin’ HER og på Facebook HER.

Kærlige hilsner,
(Mini &) Malsen/ Marlene


Follow my blog with Bloglovin

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Bloggen, Body & Pleje, Børneværelset, Diverse, Fokus på Fashion, Indkøb, Legetøj, Looks, Ønskelisten, Tests & Anmeldelser, Tips og Tricks, Udstyr & tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

14 svar til Velkommen til MiniMalsen.dk

 1. Emma skriver:

  Lyder spændende – også selvom jeg ikke er mor, og heller ikke planlægger at blive det i nær fremtid 🙂

 2. CaradeGata skriver:

  Jeg følger selvfølgelig.. 🙂 (Selv mor til en pige på 15 måneder og en dreng på 6½ år).

 3. Beam skriver:

  Wow, søde Malsen. Sikke et overskud!! Til lykke og alt muligt held og lykke med det lille nye hjem! 🙂

 4. Bolize skriver:

  TILLYKKE 😀 … Det bliver spændende at følge din blog og er helt sikker på, at MiniMalsen bliver lige så interessant som Malsen … ♥

 5. Heidi skriver:

  Jeg vil følge med her, også selvom det er lidt tid siden mine drenge var små, nu er de 4 og 7 år. Men jeg er sikker på du kommer med gode råd, ideer m.m. Så vi ses både her og på din “voksen” blog ;O)
  Kh Heidi

  • MiniMalsen skriver:

   Mange tak fordi du vil følge med og jeg vil helt sikkert ikke kun have baby-hejs på bloggen….der bliver lidt af det hele for de fleste 🙂
   KH

 6. Jadore blog skriver:

  Tillykke med dit andet webhjem 🙂

 7. Karin skriver:

  Tillykke med din nye blog. Jeg glæder mig til (også) at følge den fremover.
  Kh
  Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *