Vores bObles valg

bobles-krokodille-blaa

Jeg spurgte jer for ikke så længe siden, hvad I ville vælge, hvis I skulle vælge det første bObles-tumledyr til jeres barn og en del af jer svarede krokodillen, fordi den dels ville passe godt til Cookie’s alder og dels ville tilsvare at udvikle på de færdigheder han er i gang med at tilegne sig netop nu. I min verden er der sjældent langt fra tanke til handling, så i dag blev et styk krokodille indkøbt og jeg kan ikke sige meget andet end, at det tilsyneladende var det helt rigtige valg. Han har i hvert fald ikke bestilt andet end at tumle rundt med den siden halv fire og ind til sengetid. Har selvfølgelig forelsket mig i en masse andre, men prisen er ret voldsom på dem, synes jeg, så det bliver vist julegaveønske herfra. Kunne godt tænke mig elefanten, larven og skildpadden også.
I hvert fald – tak for input til jer 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Legetøj, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Vores bObles valg

 1. Ida skriver:

  EJ ldit øv kommentar at lægge. …. men magasin har 25% på alt bobles lige nu. Du kan nok ikke nå at bytte krokodillen, men så kan elefanten erhverves til spotpris 😉

 2. Bolize skriver:

  Super dejligt at han elsker den – jeg har lige bestilt skildpadden til ham ♥ Så har han også en bObles, når han kommer på besøg hos os 😀

 3. Katrine Gunnersen skriver:

  Jeg har så købt en hel dyrepark, da Filippa var lille, så hun havde noget ordentlig at tumle med, når hun blev større. Så der er 2 krokodiller, 2 store fisk, 1 orm, 1 pingvin, 1 lille ugle, 1 giraf, sandormesættet, 1 skildpadde, 1 hval, 1 lille fisk.. Hun er 2 og har endnu ikke fået øjnene op. Det irriterer mig lidt for når vi fx har haft vuggestuen, mødregruppen eller bare venners børn på besøg, så mosler de jo som gale i bObles-landet. Hun er dog stille og roligt begyndt at bruge den store sandorm – så håber den kan udvikle moslegenet. Ellers har jeg termin om sølle 25 dage, og så kan det være den næste er mere bObles-fan. Det håber jeg i hvert fald. Jeg synes personligt rigtig godt om skildpadden, fiskene og ormen.

 4. Bianca skriver:

  Der er altså også nogle skønne ting de har. Amilia elsker dem i stor stil og hun er kun 13 måneder. Her er det elefanten og myreslugen der hitter. Især fordi den største af myreslugerens dele kan bruges på skammel så hun selv kan vaske hænder, så hun kravler meget rundt på vores badeværelse. Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *