Kattedyr, blæksprutter og bløde rensdyr

3-IMG_0342 2-IMG_0335 1-IMG_0333

Tidligt i morges pakkede jeg bil, udstyr og frisk dreng og satte næsen mod Næstved, hvor mormor ventede med lækker morgenmad. Planen var simpel: hygge i tre generationer. Eneste sådan faste punkt på dagsordenen var BonBonland, som vi havde fribilletter til. Cookie har ikke været der før og det har jeg faktisk heller ikke, så jeg var nok den mest spændte i flokken. Cookie formåede at holde sig vågen til togtur, dobbelt-op på tur i Blæsprutten, som han under ingen omstændigheder ville ud af igen (hold bogstavelig talt fast i den ene spruttearm og hylede som en stukken gris) og en halv time rundt i parken, hvor han bl.a. lavede ansigt på den der fodboldspillende kat. Mest til ære for farmand, som bliver svært stolt af fodboldbillede. Resten af tiden sov han sødt og vi nød en kaffe i det blide efterårsvejr.

Hvad har I lavet i dag? 🙂

Fleece fra Molo, jeans fra Hilfiger

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Diverse, Ikke kategoriseret, Visit Denmark og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Kattedyr, blæksprutter og bløde rensdyr

  1. Bolize skriver:

    ♥ – dejlig dag … 🙂

  2. Heidi skriver:

    Lyder som en vidunderlig dag, dage med ens barn/børn og egen mor, ja de er skønne :O) Vi var ud og se Den Blå Planet, sammen med ualmindelig mange andre mennesker. Men der var mange fine fisk, og ungerne hyggede sig. Men lad mig sige det sådan her, vi kommer ikke til at besøge stedet tit. Medmindre de skifter fiskene ud :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *