Vild med rensdyr + en vinder af sansegyngen

p726-59rensdyr2Når vi nærmer os julen sådan for alvor, så sker der et eller andet inden i mig … min kærlighed til rensdyr vokser, ha ha. Aner ved gud ikke, hvor det kommer fra, men jeg synes de er noget så søde og har lyst til at købe næsten alt med rensdyr på. Crazy, I know.
Nå, men jeg behersker mig naturligvis, men kunne SÅ godt tænke mig nogle rensdyr-lys! Adskillige er bogmærket, men nu får I lige to af mine favoritter – en lyskæde og en figur-fætter med barn 😀 Lyskæden er det fornuftige køb, da jeg jo kan sige at det er “til Cookie’s værelse” …. de der figurer er sværere at forklare, for dem sætter man jo enten i entreen, stuen eller udenfor. Bum.

Men I må da give mig så meget at de er vildt søde, ikke? 🙂
ig2363_large_Rensdyrsæt hvid akryl 2 sæt

Tak for deltagelsen i Sansegynge.dk’s konkurrence – se om du vandt HER.

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, Mors favoritter og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *