ENDELIG kom vinterstøvlerne i hus

Jeg er sørme normalt ikke den langsomste knallert på kajen, når det kommer til at klikke køb på nogle nye ting til min lille skat, men nøj hvor har det været en udfordring med årets vinterstøvler. NU er vi dog imidlertid landet og endte ud med de her fantastiske lækre lune Angulus støvler.

Den største udfordring var den lille herres egne udsagn omkring støvlerne vi prøvede. “Av, mor”, “Kan ikke li, mor”, “Er dum, mor”  … suk … dur ikke, væk. Men til sidst …. aaah! “MINE støvler, mor” …. sikke en lise ha ha 😀 og alle var glade. Eller jeg er i hvert fald, for i takt med at forskellige blev kasseret, blev vejret altså koldere og koldere. Tror nu at jeg køber sådan et par “sjap-støvler” også – har I også det? Sådan nogle i gummi med for?

Disse er som sagt fra Angulus og kan købes her i flere farver.

 

(adlink)

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til ENDELIG kom vinterstøvlerne i hus

  1. Bolize skriver:

    Man går aldrig galt i byen med Angulus … de ER bare skabt til føddernes velbefindende, så kan godt forstå, at Cookie straks var med på den 🙂
    Sjapstøvler er en super idé i vores lille “lunefulde” land 🙂 De er faktisk et ‘must have’ for både børn og voksne … måske ikke så kønne, men de er dæleme praktiske ;-)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *