Udsalgstip: Holly’s sengetøj!

I husker måske at jeg sukkede lidt over det fine grønne Holly’s sengetøj lige fra det kom frem? Well, nu har Holly’s hamret prisen i bund og juniorsættet koster kun 180 ,- (normalpris 450,-) Baby og voksen er også sat ned og nuij, hvor skulle jeg koncentrere mig for ikke at klikke to voksensæt med også. Besindede mig og bestilte pænt ét sæt junior. Tak. 🙂
Find dem alle her i både lille og grøn.

Holly's sengetøj

(der er brugt affiliatelink i indlægget)

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, Mors favoritter, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Udsalgstip: Holly’s sengetøj!

  1. Bolize skriver:

    Meget lækkert 🙂

  2. Bolize skriver:

    P.s. Skøn header ♥

  3. Heidi skriver:

    Ej Malsen altså, skidt indlæg. Jeg skal IKKE have flere sengesæt.. Men de er nu fine-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *