Udsalgsfristelser * Poppy rose / Petit by Sofie Schnoor / Levi’s / Soft Gallery

Poppy Rose
Jeg tror, at langt de fleste af jer derude kan nikke genkendende til, at der er mange udsalgsfristelser rundt omkring i de her dage, ja? 🙂 Ikke nok med at der er en masse til én selv, så er der nu også mini’erne at tænke på. Gruble – gruble. Nå, men mine prioriteringer ligger vist hos Cookie og jeg selv må sukke højt og længe efter de mange udsalgsgodter, som bliver udsolgt én efter én. (Jeg har det hårdt….haha)
Fik så forvildet mig ind hos Ansos, som har så mange skønne mærker og browsede lige udsalgssektionen. Faldt noget så hårdt for de fine puder fra Soft Gallery og den mørkegrå dragt fra Poppy Rose. Derefter, priste jeg mig lykkelig for, at jeg ikke har en pige (på 8 år; den størrelse er kjolen), for så var det vist gået helt galt 🙂 Hvad har I udsalgsshoppet? Do tell me! 🙂

PS: overvejer stadig den der grå pude og den der dragt….og lidt mere. fnis.

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Indkøb, Ønskelisten og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Udsalgsfristelser * Poppy rose / Petit by Sofie Schnoor / Levi’s / Soft Gallery

 1. Har raidet Hollys, Prinsesser og Pirater og H&M og så også lige købt en Danefæ flyverdragt til næste år. Nu kan jeg vist ikke retfærdiggøre at købe mere 🙂

 2. Heidi skriver:

  Her er der shoppet bukser til det næste halve år, måske ( par bukser med hul på knæene i sidste uge) Men mangler nu lidt til drengene alligevel.. Og så ned prioriteres mine indkøb..Kun indtil du og Ilse er enige om hendes videre gang ha ha :O)

  • MiniMalsen skriver:

   Det lyder godt til drengene! 🙂
   Ilse skal videre jeg har bare haft så travlt at jeg ingenting har nået. Skal vi ikke bare tage den på mail? Så ordner vi dem der 🙂

 3. Heidi skriver:

  Kender det med at have travlt, du har jo også snart en modeuge i sigte. Lucky you.. Glæder mig rigtig meget til at følge din uge. :O) Ihhh fik jeg presset dig godt smiler. Jo vi snupper den på mail, jeg skriver lige til dig senere. :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *